meno mastery

Let's start

Dit wil je toch niet meer...

WIL JIJ:

je weer energiek voelen

Start en voel je weer energiek

een beter figuur krijgen

Vrouw in balans heeft een beter figuur gekregen na haar start van het programma

bewust omgaan met energie

vrouw op bankstel die haar energie start en bewust inzet

blij & ontspannen zijn

Vrouw van middelbare leeftijd die zich blij en ontspannen voelt na een goede start van het programma

Een gezonde leefstijl

vrouw die start en zich een gezonde leefstijl aanmeet en zichtbaar geniet van goede voeding

nu in actie komen

Vrouwen die in actie komen na hun start bij het programma
Wil je ontdekken hoe je weer fitter en energieker wordt?  
Stel je voor dat je weer blij en ontspannen bent, en je dit positieve gevoel deelt met de mensen om je heen. Zo geniet je meer van de dingen die belangrijk voor je zijn en kom je weer in een positieve spiraal terecht.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer
De overgang kan wel tien jaar duren. Tijdens de overgang ga je door verschillende fases die gepaard gaan met verschillende symptomen. Soms is het moeilijk om overzicht te houden en zie je door de bomen het bos niet meer. Het is mijn kracht om jou te helpen dit overzicht terug te krijgen. Ga niet alleen aanrommelen. 

Wil je graag persoonlijke begeleiding maar wil je niet vastzitten aan een lang programma?
Dan is Meno Mastery perfect voor jou. Meno Mastery is een kort programma van 3 sessies waarin je jouw persoonlijk leefstijlrecept creëert om met volle energie aan een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen. 
 
- Je ontdekt welke ingrediënten bij jou passen om je weer fit en energiek te voelen.
- Je leert om eigen oplossingen en hulpbronnen te zoeken die bij jou passen. 
- Je bouwt meer zelfvertrouwen op.

Met jouw leefstijlrecept weet je precies aan welke knoppen je kunt draaien. Zo blijf jij de leider van jouw leven tijdens en na de overgang.

Wil je daarna doorpakken?
Na het afronden van Meno Mastery is het mogelijk om losse sessies te boeken. Ik maak ook graag een programma op maat voor je, als je dat liever hebt.

Begin vandaag nog met het creëren van een energieker en gelukkiger leven. Schrijf je in voor Meno Mastery en neem de leiding over jouw welzijn tijdens en na de overgang!
ja dat wil ik

wat krijg je als je investeert

NA Meno Mastery 

Heb je een persoonlijk plan waarmee jij jouw persoonlijke leefstijl creëert en jezelf op een simpele manier een boost geeft om weer krachtig en energiek te zijn. 
Gun jezelf deze waardevolle investering. Meld je nu aan voor Meno Mastery.  Binnen een paar weken zit je beter in je vel.   
ja, graag!

Veelgestelde vragen

Voor wie is Meno Mastery?

Meno Mastery is er voor vrouwen die graag een duwtje in de rug willen om weer te beginnen met een gezonde leefstijl maar niet vast willen zitten aan een lang programma.

Wat leer ik ?

In dit programma leer je hoe je jouw leefstijl kunt veranderen zodat het naadloos past in jouw drukke leven. We onderzoeken waar jouw behoeften liggen. Na afloop ontvang je een persoonlijk leefstijlrecept.

Kan ik ook een losse sessie boeken?

Het is mogelijk om na Meno Mastery losse sessies van 30 minuten te boeken. De prijf van een losse sessie is €49 (incl. BTW). Wil je voor langere tijd begeleiding dan maak ik samen met jou een programma op maat. 

Krijg ik garantie?

Tijdens de sessie geef ik je mijn beste tools en leer ik je hoe je een eerste stap zet naar een gezonde leefstijl. Uit ervaring weet ik dat je door elke dag consistent aan je gezondheid te werken je heel snel een effect ziet. Je figuur wordt beter, je ervaart minder stemmingswisselingen en je hebt meer energie.

Het hangt van jouw inzet af hoe succesvol je bent. Zelf ga ik altijd voor maximaal resultaat en doe ik mijn best om jou zoveel mogelijk te leren zodat jij een kickstart maakt met jouw nieuwe leefstijl.

Kan ik in termijnen betalen?

Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen

Is er nog iets waar je over twijfelt?

Als je nu nog twijfelt, bedenk dan eens hoelang je nog wilt blijven aanrommelen en onnodig energie verliezen. 
Hoeveel is jouw gezondheid en vitaliteit jou waard? 

Stel je voor hoe het zou zijn om weer de controle te hebben over jouw eigen leven en energie. Alles begint met een eerste stap. Met Meno Mastery zet je met gemak die eerste stap. 

Yes, dat wil ik
Mireille met gezonde groentes

Hi, mijn naam is Mireille

Stel je voor: je hebt elke dag genoeg energie hebt en je weet precies wat jouw lichaam nodig heeft. Dat is precies waar ik voor sta.

Ik geloof dat vitaliteit een essentieel onderdeel is van een gezond en gelukkig leven. 

Maar het was niet altijd zo voor mij. Hoewel ik gezond at en veel sportte, negeerde ik de signalen van mij lichaam en was ik altijd moe. Ik vond het moeilijk om mijn batterij goed op te laden.

In 2016 kreeg met de diagnose borstkanker en dat veranderde alles. Mijn gezondheid had de hoogste prioriteit. Toen begon ik mijn energiemanagement serieus te nemen. Ik wist al dat gezond eten en sporten belangrijk waren, maar ik wilde ook nadenken over hoe ik mijn batterij beter kon opladen.

Na mijn zoektocht naar meer vitaliteit heb ik een betere energiebalans. Ik weet nu beter wanneer ik rust moet nemen. .

 Ik help vrouwen om hun eigen pad naar meer vitaliteit te vinden. Gezondheid hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Je kunt niet altijd kiezen wat er op je pad komt, maar je kunt wel kiezen hoe je ermee omgaat. Als je je vitaliteit en gezondheid serieus neemt, kun je ook na je 45e een energiek leven leiden. 

kennismaken?